top of page

Projectbegeleiding

Steeds vaker worden we gevraagd om bij projecten te ondersteunen. Dat betreft diverse projecten zowel bij de opstart, de uitvoering als de evaluatie. Een projectbegeleider is diegene die aan de hand van een aantal resultaat- en mensgerichte technieken een project methodologisch kan begeleiden en ondersteunen. Voor ons bestaat begeleiding uit een aantal belangrijke uitgangspunten:

 

  • Wij zorgen dat organisaties zo vakkundig mogelijk worden op het gebied waar wij voor gevraagd worden.

  • Daarnaast streven wij naar onze overbodigheid. Het is in onze overtuiging belangrijk om zoveel mogelijk expertise intern te ontwikkelen zodat organisaties kritisch kunnen beoordelen voor welke werkzaamheden ze eventueel een externe inhuren en wie ze dan als externe inhuren.

  • Bij afwezigheid van interne mogelijkheden (FTE’s oid) kunnen wij werkzaamheden uitvoeren en eventueel bij kleinere organisaties de HSEQ werkzaamheden in deeltijd verzorgen.

  • Tijdens het begeleiden van projecten krijgen we regelmatig vragen over organisatieontwikkeling. Ook hier geven we graag gehoor aan.

Industriële bouwplaats

INTERIM MANAGEMENT

(MVK/HVK)

We vullen verschillende rollen in als interim manager in organisaties. Dat doen we in diverse sectoren zoals scheepvaart, maritiem, of-score, petro-chemie, productie maar ook overheid, toezicht, zorg en onderwijs.

1

ONTWIKKELING ORGANISATIE (VEILIGHEIDS)CULTUUR

Wij praten nooit over veiligheidscultuur. Voor ons is er een cultuur in een organisatie en binnen die cultuur is veilig werken wel of niet vanzelf een belangrijk onderdeel. Een cultuurverandertraject bestaat voor ons uit een traject waar we met elkaar de omstandigheden ontwikkelen waarbinnen veilig gewerkt kan worden.

2

3

VERVULLEN HSE TAKEN

Veiligheid is net als organiseren een complex onderwerp. Vanuit wetgeving is er van alles verplicht en vanuit eigen visie en ambities zijn er wensen. Wij vervullen verschillende rollen in organisaties. We kunnen HSE(Q) taken invullen, we kunnen personen (tijdelijk) vervangen en we kunnen als Artemas de HSE(Q) afdeling van een organisatie vormen.

Hebben jullie een vraag op HSEQ gebied, bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak.

Neem contact op.

Als je een keer een kop koffie wil drinken of vragen hebt,dan komen we met plezier bij je langs!

Bedankt!

bottom of page